Erätauko elämään -tilaisuudessa saat ymmärrystä siitä, miten voit itse hyödyntää dialogia omassa yhteisössäsi ja mikä laajempi merkitys dialogilla voi olla yhteiskunnassa. Saat kuulla esimerkkejä, miten Erätauko on hyödyttänyt eri toimijoita. Ja koska Erätauon ymmärtää parhaiten osallistumalla itse keskusteluun, pääset kokemaan Erätauko-dialogin osallistujana. Saat mukaasi myös kättä pidempää rakentavan keskustelun vetämiseen: Erätauko-keskustelukortit, Dialogin vuoro -julkaisun ja Erätauko-kouluttajan oppaan.
Tilaisuudessa julkistetaan myös Dialogiteko 2018 -tunnustuksen voittaja. Ehdokkaina ovat kolme Sitran Erätauko-mentorointiin osallistunutta toimijaa: Espoon kaupunki, Mielellään-verkosto sekä Porin kaupunki.
Erätauko on toimintamalli rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun käymiseen. Erätauon matka on käynnistynyt vauhdikkaasti - vuoden 2018 loppuun mennessä arviolta 5 500 ihmistä on osallistunut Erätauko-keskusteluihin, ja yli 60 organisaatiota käyttää jo Erätaukoa.
Tavoitteenamme on, että teemme dialogista yhdessä kansalaistaidon ja muutamme julkisen keskustelukulttuurin rakentavaksi sekä vähemmän aggressiiviseksi. Haastamme sinut mukaan dialogiseen murrokseen!
Tila on rajallinen, joten ilmoittauduthan mukaan 28.1. mennessä yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Jos et pääse paikalle, voit seurata verkkolähetystä. Laitamme tästä tarkempia tietoja lähempänä tilaisuutta.
Täytetään Suomi ymmärryksellä ja dialogilla!
Samana päivänä vietetään kansallista Erätauko-päivää*, jonka yhteydessä järjestetään lukuisia keskusteluita ilmastonmuutoksen torjumisesta ympäri Suomea. Erätauko-päivä huipentuu Erätauko elämään -iltatilaisuuteen. Lue lisää Erätauko-päivästä.
Suosittelemme
Tästä eteenpäin.