Live
Ruokaa läheltä – tulevaisuuden keinoin
Kutsuvierastilaisuus

Ruokaa läheltä – tulevaisuuden keinoin

Miten voimme tuottaa tulevaisuudessa ruokaa kestävästi myös kaupungeissa, matkailukeskuksissa ja tehtaiden varjossa?

Kutsuvierastilaisuus

Ilmastonmuutos ja väestönkasvu pakottavat meidät miettimään uusia ruuantuotannon tapoja ja ympäristöjä. Tulevaisuudessa ruokaa tuotetaan perinteisen maaseudun lisäksi myös kaupungeissa, matkailukeskuksissa ja tehtaiden varjossa.

Ruokaa läheltä – tulevaisuuden keinoin -työpajassa keskustellaan, miten yrittäjät, ekoteollisuuspuistot, kunnat, kehityskeskukset ja oppilaitokset voivat tuottaa yhdessä ruokaa uusilla ja innovatiivisilla tavoilla. Kaksipäiväisessä työpajassa käydään läpi kestävän ruuantuotannon uudenlaista konseptointia, rahoitusta, kaupallistamista ja osaamisen kehittämistä.

Järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Kemi-Tornion teollisten symbioosien osaamis- ja koulutuskeskus, Lapin ELY-keskus ja Sitra.

Mistä on kyse?